Nyheter

Masters & Matchplay

Av: Even Tveter  |  Publisert: 19. september 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Søndag 18.9 arrangerte vi Masters, avslutningsturnering for tirsdagsturneringene som har blitt spilt igjennom sesongen.

Flott dag og supre spilleforhold for å avgjøre vinneren av Order of Merit tirsdagsturneringer.

Det ble en tett kamp mellom Grethe Kjensli og Dag Cederstrøm, Grethe bommet dessverre en kort putt på hull 18 for å sikre seieren, og da var det ikke noe å gjøre med Dag, han vinner Order of Merit totalt og med det gratis medlemskap 2023!

Det ble også spilt en plasseringsfinale mellom Even Tveter og Stefan Gudmundsson i Matchplay. De spilte om 3 og 4 plassen. Matchen svinget i Stefans favør tidlig på runden, men ved runding festet Even grep og gikk av med seieren 4&2.

Finalen i Matchplay spilles idag mandag hvor Vidar Andersen møter Christian Persson!

Fredag ble siste runde i Eclectic spilt, her var det order of merit premier i tre klasser. Netto, Damer brutto og Herrer brutto. Se resultater i link under.